Eventoversigt

Aqua Camp uge 27 2024

Antal tilmeldte: 36/48 Pris: 1011.9,- Lokation:
Koldingvej 114
8800 Viborg
01-07-2024 09:00
05-07-2024 15:00
13-06-2024

🌊Aqua Camp 2024🌊

Viborg Svømmeklub afholder Aqua Camp for børn i alderen 7-12 år i uge 27 i sommerferien. Aqua Campen afholdes fra mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 9.00 - 15.00

Vi mødes hver morgen i svømmeklubbens klublokale på Søndre Skole. Dagen er delt op i moduler, hvor vi i løbet af ugen skal lave mange forskellige vand- og landaktiviteter. Vi slutter hver dag af i klublokalet, hvor vi samler op på dagens aktiviteter. I løbet af dagen vil der være frugt og saftevand til svømmerne.

Deltagerne vil blive delt op i to hold - alt efter alder og svømmeniveau. Vi tager dog højde for evt. sovciale relationer. Opdelingen gør, at vi bedst rammer målgruppe og niveau.

Aqua Camp ugen vil indeholde alsidige aktiviteter både i svømmehallen, gymnastiksal samt ude i det fri, hvis vejret tillader det. I svømmehallen skal vi blandt meget andet beskæftige os med almindelig svømmeundervisning, livredningsaktiviteter, leg og dykning. Udenfor bassinet vil vi lave mange forskellige aktiviteter.

Børnene skal selv medbringe madpakke og drikkevarer til hele ugen. Der er mulighed for at opbevare madpakken på køl.

Da børnene er meget fysisk aktive, er det vigtigt, at madpakken er stor, sund og nærende. Der skal skal medbringes badetøj, håndklæde/er (gerne to) samt tøj og sko til både indendørs og udendørs, fysisk aktivitet.

Pris:

Det koster kr. 995,- (+ gebyr) at deltage i Aqua Camp'en.

Alle tilmeldte modtager yderligere information og det endelige program inden Aqua Camp'ens start.

For yderligere information, kontakt venligst Tina Schøler Jensen på mail tinaschoeler@gmail.com.

Vi glæder os til at se en masse dejlige, glade børn til vores fem dages camp! 😀